REPRO SERVICE POL


Vårt systerbolag Repro Service POL bildades i Kamien Pomorski, Polen 1989 som en dedikerad ”svetsverkstad” med inriktning på manuella processer.

Under mer än 25 år har vi sedan successivt förädlat produktionsanläggningen för att idag bestå av två Bystronic BySprint Fiber 3015 laser 6000, ett antal CNC-bockmaskiner samt en avancerad svetsutrustning som producerar avancerade kapslingar och kabinett för elektroniska och elektriska applikationer samt plåtkomponenter för olika industrikunder.

Vi erbjuder:

Tunnplåt – laserskärning, bockning, svetsning, montering och lackering
Montering – samt testning/provning och packning
Lackering – våt- och pulverlack

Anläggningen för pulverlackering gör att vi kan leverera helt färdiga artiklar förutom att kunna ta hand om de flesta ytbehandlingar.

Affärsidé

Företagsgruppen, inom Repros Service även här kallad Precisionsgruppen, är aktiv vid tre huvudsakliga lokaliseringar: Skaraverken ab, AB Kinnex Mekaniska i Götene samt Repro Service Pol i Polen. Tillsammans är vi starka, har en enorm produktionskapacitet, effektiv mångsidighet och flera högteknologiska produktionsenheter som kan samarbeta för kundens bästa. Vårt samarbete mellan och inom produktionsgruppen ger kunden effektiv, flexibel och utvecklande projektpartner. Som kund köper du alltid ”allt på ett ställe” och vårt produktionssystem är mycket flexibelt för att kunna anpassas till varje kunds önskemål.

Inom Reproservicekoncernen, Precisionsgruppen så samverkar de olika produktionsenheterna. De tre olika företagen samarbetar och finns det en produktionsenhet som är mer lämpad, har ledig kapacitet eller kräver någon form av specialistkompetens så anpassar vi det efter kundens specifika önskemål.