KARRIÄR

LEDIGA JOBB

CNC-Operatör

Vi söker CNC-operatör till vår fräsavdelning, arbetet innebär höga krav på noggrannhet och självständighet. Som CNC-operatör ansvarar du för att styra, hantera och övervaka maskinerna så att rätt produktivitet uppnås och möter våra uppsatta kvalitets- och leveranskrav. Vi söker dig som har verkstadstekniskutbildning eller arbetslivserfarenhet med några års erfarenhet som CNC-operatör. …
Läs mer & ansök

JOBBA PÅ KINNEX

Kinnex Mekaniska i Götene är ett framtidsföretag inom kontraktstillverkning på den svenska marknaden och i viss utsträckning även för export. Vi är ett 60-tal anställda och omsatte år 2021, 130 miljoner kronor. Med våra kunders krav och förväntningar i fokus bygger vi långsiktiga affärsrelationer där partnerskapet mellan oss är vårt viktigaste mål. Att dessutom kunna leverera mervärden utöver det förväntade ger såväl oss som våra kunder en stor tillfredsställelse.

Tack vare engagerade och kunniga medarbetare är det naturligt för oss att möta upp mot våra egna högt ställda krav som följer ledorden: Flexibla, noggranna, leveranssäkra och kostnadseffektiva. Vi söker dig som vill bli en del av vårt framgångsrika team och som trivs att jobba i grupp såväl som självständigt.

Du är alltid välkommen med en spontan ansökan till HR Sara@kinnex.se.