VI SÖKER

CNC-Operatör


Vi söker CNC-operatör till vår fräsavdelning, arbetet innebär höga krav på noggrannhet och självständighet. Som CNC-operatör ansvarar du för att styra, hantera och övervaka maskinerna så att rätt produktivitet uppnås och möter våra uppsatta kvalitets- och leveranskrav.

Vi söker dig som har verkstadstekniskutbildning eller arbetslivserfarenhet med några års erfarenhet som CNC-operatör. Har god skärteknisk, ritteknisk och mättekniskkompetens. Trivs att jobba i grupp men även jobba självständigt.

Arbetet innebär heltid och 2-skift.

Övrigt
Urvalsarbetet kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag. Vänligen ange CNC-Operatör fräs i ämnesraden vid din ansökan. Sänd ditt CV med personligt brev till sara@kinnex.se

Samtycke
Med att du skickar in ditt CV och personliga brev ger du ditt medgivande att vi hanterar persondata under rekryteringsprocessen. Vi ber dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan. Vi behåller din ansökan och all annan information du har lämnat till oss tills rekryteringsprocessen har slutförts och under en period därefter så länge vi anser din ansökan relevant för oss, men under inga omständigheter längre än 12 månader.

Gå tillbaks till alla lediga jobb